Piletinu iseckati na kockice do 5cm, pa je uvaljati u mešavinu brašna i gustina, potom u 2 umućena jaja i peći u tiganju na 25ml ulja. Peći dok spolja ne dobije pečenu žućkastu boju (ne peče se skroz, pošto će se dopeći u rerni), pa izvaditi iz tiganja.
Pripremiti sos tako što ćete pomešati 10 kašika kečapa, 70ml pirinčanog sirćeta (ili jabukovog), 10 kašika soja sosa, 50g smeđeg šećera, 50g meda i začine po ukusu.
Manji pleh (16x16cm) obložiti alu folijom, pa poređati u njega piletinu, zaliti sosom i zatvoriti alu folijom od gore, pa staviti da se peče u rerni na 180 stepeni nekih 20 minuta.
Nakon tog vremena, skinite alu foliju sa vrha pa okrenite piletinu na drugu stranu i pecite još desetak minuta dok se sos ne zgusne.
Servirajte sa pirinčem, susamom i mladim lukom.