Pomešajte suve sastojke u posudi (brašno, mlevene orahe, cimet, đumbir, muskatni oraščić, klinčić, prašak za pecivo i so). Umutite jaja sa šećerom, dok ne postanu svetle boje, pa dodajte pire od bundeve (500 g bundeve ispecite u rerni na 200°C, dok ne omekša, izvadite meso pa ga izblendajte sa kašikom vode) i vanilu.
Neprestano muteći postepeno dodavajte suve sastojke. Smesu izlijte u kalup dimenzija 25x38 cm, prethodno obložen papirom za pečenje. Pecite 13 minuta u zagrejanoj rerni na 190°C.
Dok je kora još uvek topla urolajte je u krpu pa ostavite da se prohladi na sat vremena.
U međuvremenu pripremite fil tako što ćete penasto umutiti maslac sa šećerom i krem sirom. Prohlađenu koru odmotajte iz krpe, nafilujte je, pa ponovo urolajte u papir za pečenje. Ostavite u frižideru na sat vremena, pa poslužite posuto šećerom u prahu.