Pomešajte mleveni keks, maslac, mlevene orahe, džem od narandže i javorov sirup. Mesite rukama dok keks ne upije maslac i dobijete konzistentnu smesu.
Razvijte streč foliju na radnu površinu pa na nju stavite smesu od keksa. Oklagijom pređite preko smese, pa rukama utapkajte željeni oblik. Trebalo bi da dobijete pravougaoni oblik, malo uži od širine folije.
Premažite smesu puterom od kikirikija pa preko njega premažite džem od malina. Položite 2 banane, jednu pored druge, i treću podelite na dva dela i produžite ove prve dve. Odignite streč foliju sa keksom oko banana i spojite ih konačno prstima. Uvite rolat ponovo u foliju i dodatno ga oblikujte, zatvarajući ivice i osiguravajući sve šavove. Prohladite u frižideru 20 minuta.
Otopite čokoladu sa pavlakom i uljem pa prelijte preko rolata. Ostavite da se čokolada stegne (30 minuta) i ukrasite sa orasima po želji.