Pečurke preliti sa 200 ml ključale vode i ostaviti ih da se rehidriraju sat vremena, nakon toga ocediti pečurke (ostaviti 60 ml tečnosti) i sitno ih iseckati. Zagrejati ulje u tiganju i izdinstati meso dok ne promeni boju. Dodati beli luk i kratko prodinstati. Dodati papriku i šargarepu pa dinstati par minuta. Dodati pečurke i bambus i dinstati par minuta. Konačno dodati kupus i dinstati dok ne omekša.
Dodati tečnost od pečurki, soja sos, vino za kuvanje, oyster sos, gustin, susamovo ulje, šećer i biber. Dinstati dok povrće ne omekša pa prohladiti malo sos.
Filovati kore smesom i zatvarati rolnice sa mešavinom 1 kašike gustina i 1 kašike vode.
Dinstati rolnice u pola litre vrelog ulja, dok ne postanu zlatne boje sa svih strana i vaditi ih na ubrus. Služiti uz soja sos i čili sos.