Umutiti jaja, dodati mleko, brašno, so i biber pa ostaviti smesu po strani. Upaliti rernu da se greje na 220°C. U tiganju izdinstati kobasice da promene boju sa svih strana pa ih izvaditi napolje.
Kada se rerna zagrejala, malo nauljiti tepsiju za pečenje pa je staviti u rernu da se zagreje na 15 minuta.
U istom tiganju u kom ste dinstali kobasice otopiti maslac pa izdinstati crni luk (5 minuta), dodati beli luk i kratko prodinstati. Dodati brašno i dinstati još minut dok se ne zagreje. Dodati supu, Vorčester sos, so i biber i dinstati dok se smesa ne zgusne pa skloniti sa vatre.
U vreli pekač, koristeći rukavice, pažljivo poređajte kobasice pa oko njih izlite prethodno umućenu smesu. Pospite malo svežeg ruzmarina pa pecite 25 minuta dok testo ne naraste i dobije reš smeđu boju.
Izvadite iz rerne, ostavite da se prohladi pa poslužite uz ranije pripremljeni sos ili senf i kečap.