U većoj posudi sjediniti mleveno meso, jaje, kečap, vorčester sos, začine, peršun, panko prezle i sirov pirinač. Dobro promešati dok se svi sastojci ne povežu, a zatim oblikovati osam većih ćufti i blago ih spljoštiti u formu malih pljeskavica.
U tiganju zagrejati ulje pa pržiti ćufte sa obe strane dok ne dobiju zlatno-smeđu boju. Na pola termičke obrade, ćufte izvaditi iz tiganja i ostaviti sa strane.
U istom tiganju otopiti maslac, dodati kolutove crvenog luka i dinstati dok ne postanu potpuno omekšali i staklasti. Dodati brašno i kratko propržiti uz mešanje, kako bi se uklonio sirov ukus. Uliti goveđi bujon, vorčester sos i senf, pa sve zajedno promešati i pustiti da proključa.
Začiniti sos solju i biberom po ukusu, ubaciti grančicu ruzmarina i vratiti ćufte u tiganj. Poklopiti i kuvati na tihoj vatri oko 30 minuta. Na polovini kuvanja pažljivo okrenuti ćufte kako bi se pirinač ravnomerno skuvao.
Kada su ćufte potpuno mekane, a sos se zgusnuo, jelo je spremno za serviranje.