Umutite jaja, mleko, vanilu, javorov sirup, koru limuna, brašno i prstohvat soli mikserom ili u blenderu dok se ne dobijete glatko testo. Ostavite smesu, u frižideru, da odmara minimum 20 minuta (možete je ostaviti i preko noći).
Upalite rernu da se greje na 200°C, stavite tiganj od livenog gvožđa, prečnika 25 cm da se greje zajedno sa rernom.
Kada se rerna ugrejala, u tiganj stavite maslac pa ga vratite u rernu da se otopi na par minuta.
Četkicom razmažite maslac po ivicama tiganja pa izlijte pripremljenu smesu.
Pecite 15 minuta na 200C pa smanjite temperaturu na 180C i pecite još 10 minuta, bez otvaranja rerne. Testo će izuzetno narasti, ali ne brinite čim budete izvadili tiganj iz rerne krenuće da pada kako se bude hladilo.
Nakon nekih 5 minuta hlađenja, pospite Dutch baby šećerom u prahu i ukrasite nadevima po izboru (grčki jogurt, sveže voće, javorov sirup, džem itd).