Stejk iseckati na tanke trakice pa ga posoliti, pobiberiti i posuti brašnom sa svih strana.
Zagrejati ulje u tiganju pa izdinstati meso, tek da promeni boju sa svih strana, pa ga izvaditi napolje.
U tiganj staviti maslac pa kad se rastopi dodati crveni i beli luk. Dinstati dok luk ne omekša (po potrebi dodati malo vode kako ne bi goreli ostaci od pečenja mesa u tiganju).
Dodati pečurke, dinstati dok ne omekšaju, potom dodati brašno i dinstati još jedan minut. Sipati vino, dinstati par minuta dok alkohol ne evaporiše, zatim dodati supu, kiselu pavlaku i dižon senf.
Pustiti da smesa proključa pa vratiti meso i smanjiti temperaturu, da se meso ispeče do kraja u sosu, dok se sos ne ukuva do željene gustine.
Začiniti po ukusu sa solju i biberom, dodati malo soja sosa kako bi boja jela bila braonkastija.
Govedinu poslužiti uz testeninu po izboru ili pire posutu sveže seckanim peršunom.