Na zagrejanom ulju prodinstati luk, 5 minuta, dok ne omekša pa dodati beli luk i dinstati još minut. Dodati paradajz pastu, Vorčester sos i šećer i dinstati sve zajedno (1 minut). Ubaciti šargarepu i krompir pa dinstati jedan minut.
Razmućenu kocku ubaciti u ključalu vodu, sa ostalim sastojcima, pa povremeno mešati dok smesa ne provri. Smanjiti temperaturu, pokriti poklopcem šerpu i kuvati 30 minuta dok povrće ne omekša sa povremenim mešanjem kako se kari ne bi zalepio za dno šerpe.
U međuvremenu ispohovati piletinu tako što ćete pileće šnicle začiniti sa obe strane sa solju i biberom. Zagrejati tiganj sa uljem pa pripremiti sastojke za pohovanje u plitkim posudicama.U jednu sipati brašno u drugu razmutiti jaja i u treću sipati Panko prezle. Umakati piletinu u brašno potom u jaja i konačno u prezle. Peći meso u ulju dok ne dobije zlatnu boju sa obe strane pa odlagati sa strane na ubrus. Obariti pirinač prema uputstvu sa pakovanja.
Kada se kari skuvao, poslužiti ga u tanjirima zajedno sa pirinčem i naseckanom piletinom na slajseve. Možete ukrasiti sa seckanim mladim lukom i eventualno nekom sitno seckanom turšijom.