Razdvojite belanca od žumanaca i posebno umutite sneg od belanaca i žumanaca sa šećerom. U smesu sa žumancima i šećerom dodati brašno, kakao i prašak za pecivo i umutiti glatku ujednačenu masu.
Nakon toga polako dodati jednu trećinu snega od belanaca pa mešati, dodati polako i ostatak belanaca uz lagano mešanje dok se ne dobije ujednačena masa. Izliti na peki papir koji ste stavili na tepsiju i peći na 180 stepeni od 10 do 15 minuta.
Možete proveriti čačkalicom da li je kora pečena. Kada se kora prohladi rasecite je na pola.
Umutite slatku pavlaku i šlag fix, dodajte med i vanilin šećer i na kraju polako umešajte seckane jagode. Namažite jednu koru filom, postavite drugu odozgo i ostavite da se ohladi u frižideru. Secite oblike po želji i uživajte u ovoj laganoj poslastici.