Pripremiti koru tako što ćete umutiti belanca sa malo soli dok se ne zapene, potom krenite sa dodavanjem šećera kašiku po kašiku pa mutite dok ne dobijete čvrsti šne (koji se ne pomera kada izokrenete posudu naopako). Krenite sa dodavanjem žumanaca jedan po jedan i čim se sjedine odložite mikser i ručno umešajte laganim pokretima spatulom suve sastojke (brašno i bademe).
Što manje mešajte, dakle čim sjedinite sastojke prebacite smesu u kalup (24 cm prečnika), obložen papirom za pečenje sa donje strane, premazan maslacem i brašnom po ivicama. Pecite na 180°C od 20-25 minuta dok se kora ne odvoji od ivica (u toku pečenja će se podići, pa će se spuštati čim je budete izvadili iz rerne).
Koru ostavite da se ohladi nekih 20 minuta pa je odvojite od ivica, uklonite papir od dole, vratite koru u pleh pa je izbockajte viljuškom i prelite sokom od polovine narandže i ostavite u frižideru.