Belanca umutite mikserom, sa prstohvatom soli, dok ne zapene. Postepeno dodavajte šećer, konstantno muteći, dok ne dobijete čvrst i sjajan šam. Dodajte bademe, šećer u prahu, vanilu i boju. Sve sastojke sjedinite spatulom, mešajući laganim pokretima dok smesa ne postane ređa, toliko da je nalik medu koji pada sa spatule, ne ređa od toga.
Špric (sa otvorom po izboru) napunite smesom i u tepsiju, obloženu papirom za pečenje, istisnite puslice (prečnika 6 cm) ostavljajući dovoljno razmaka između njih.
Puslice pecite sat vremena, u prethodno zagrejanoj rerni, na 110°C pa ih ostavite da se prohlade.
Maslac umutite sa šećerom, dok ne postanepenast, pa dodajte džem od malina, vanilu i par kašika mleka. Nastavite samućenjem dok ne dobijete smesu zgodnu za premazivanje (po potrebi dodajte jošmleka). Puslice premažite filom pa ih spojite i poslužite.