Odvojiti belanca od žumanaca. Belanca dobro izmutiti, pa im lagano dodati polovinu šećera i nastaviti mućenje još par minuta. Ostaviti ih sa strane. Žumanca mutiti sa drugom polovinom šećera i vanil šećerom dok ne postanu svetla i penasta. Lagano dodati mleko, ulje, izrendanu koricu limuna, brašno i prašak za pecivo.
Lagano sve izmešati kako bi se dobila smesa bez grudvica. Dodati u smesu polovinu belanaca , izmutiti špatulom lagano u jednom smeru pa potom dodati ostatak belanaca. Dobro izmešati pa istresti u pleh dimenzija 25x35 cm. Peći 20 minuta na 180 stepeni, dok ne dobije finu zlatnu boju. Izvaditi koru, ostaviti je da se ohladi pa iseći na kocke.
Preliv se pravi tako što se mleko zagreje pa se doda puter i čokolada, meša se dok se ne dobija fina, glatka tečna čokolada. Ohlađene kocke potapati pomoću viljuške u čokoladni preliv pa ih uvaljati u kokos.