U posudi pomešati beli luk, maslinovo ulje, limunov sok, origano, so, papriku, korijander, kumin i biber. Ubaciti otkošćeno i bez kože meso pa marinirati 1-2 sata u frižideru.
Dok se meso marinira, pripremiti preliv tako što ćete u posudici pomešati sve sastojke i dobro izmešati.
Nakon toga pripremite pirinač, tako što ćete u posudu srednjih dimenzija staviti maslac da se topi na srednjoj vatri. Potom dodati kari i kumin pa dinstati 1 minut. Dodati pirinač i mešati 4 minuta dok pirinač ne postane staklast. Uliti supu, so i biber i pustiti da smesa provri. Smanjiti temperaturu i kuvati oko 15 minuta dok pirinač ne upije svu tečnost pa ga skloniti sa ringle. Pred služenje ga samo viljuškom promešati.
Pripremiti priloge takođe dok se meso marinara, naseckati salatu, paradajz, istostirati pita hleb i naseckati ga na trougliće.
Nakon minimum 1 sat mariniranja zagrejati malo ulja u tiganju (ili peći na grilu) i peći piletinu 6 minuta po strani dok ne dobije smeđu boju. Naseckati piletinu na zalogaje i ređati u dubljem tanjiru malo piletine, malo pirinča, malo salate, paradajza i pita hlebića. Prelitii sve sa prelivom i ljutim sosom pa posuti sa sitno seckanim svežim korijanderom ili peršunom dekoracije radi.