Na pobrašnjenoj površini, razvijte lisnato testo (oba bloka) na dimenziju 20x27 cm, pa isecite na trakice širine 2 cm (dobićete ukupno 20 trakica). Uvijte ih na metalne modlice, prethodno premazane uljem, pa poređajte na pleh obložen papirom za pečenje. Pecite u zagrejanoj rerni na 200°C dok ne porumene (oko 15 minuta).
Ispečene rolnice skinite sa modlica, odmah nakon pečenja, pa uvaljajte do polovine u prah šećer. Ostavite ih sa strane da se prohlade, pa u međuvremenu otopite čokoladu. Drugu polovinu rolnice uronite u čokoladu i ostavite sa strane da se osuši (po želji možete je uroniti i celu, bez prethodnog uranjanja u prah šećer).
Fil za punjenje pripremite tako što ćete umutiti slatku pavlaku, pa dodati narendan kesten pire i rum. Špricem za filovanje napunite rolnice i služite.