Krećemo u akciju podele ogreva za 100 najugroženijih porodica

Od ostvarene kupovine, u DTL PerSu marketima, u periodu od 1. do 30. septembra, donirali smo po 1 dinar i tako uspeli da prikupimo sredstva za nabavku ogreva za 100 najugroženijih porodica, koje žive u preko 90 naseljenih mesta širom Vojvodine, a u kojima se nalaze naši marketi.

Podelu ogreva počeli smo 1. oktobra, kako bi naši socijalno ugroženi sugrađani, hladne jesenje dane dočekali spremno.

Ovogodišnja humanitarna akcija „Topli dinar“ ove godine proslavlja i svoju 10. godišnjicu postojanja, a posebno smo ponosni i što smo stigli do broja od 1000 porodica kojima smo kroz ovu akciju uspeli da unesemo malo topline u dom.

Kao i svake godine, akcija je imala veliku podršku kako potrošača, tako i prijatelja i partnera kao što su Frikom, Marbo, Pioneer, Grand Kafa, Imlek, myWorld, ZZ Rajić Agrar i drugi.

Zahvaljujemo se svima koji su prepoznali ovu humanitarnu akciju kao značajnu i pružili podršku da se ista uspešno realizuje. Verujemo da će naša humanitarna akcija Topli dinar i narednu deceniju nastaviti uspešno da se realizuje i da ćemo još značajnije doprineti da našim sugrađanima makar jedna briga bude umanjena.“

Jer komšija za komšiju, topli dinar za zimu topliju!