Gajeno s ljubavlju, provereno voće i povrće na policama PerSu marketa dolazi pravo iz bašti naših lokalnih proizvođača.

Upoznajte naše komšije i saznajte više o njihovim poljoprivrednim gazdinstvima koja za vas proizvode uvek sveže i odabrane domaće proizvode.

Zdravo i domaće od komšija iz Kikinde!

Urban Organica je svoj poslovni poduhvat započela još 2020. godine, s idejom proizvodnje zelene salate visokog kvaliteta. Sada, uz već postojeće vrste salata, planiraju da uvedu i nove kulture. Posebno se ponose činjenicom da za svoju proizvodnju koriste minimalnu količinu energije. Njihova želja je da dovedu proizvodnju do savršenstva, a za budućnost razmišljaju o stvaranju velike, slične oaze, s mnoštvom različitih kultura.

Komšije iz Putinaca
poznate po odličnoj lubenici

Porodica Trbojević je prvu lubenicu zasadila pre više od tri decenije. Danas nove generacije najviše učestvuju u radovima, a u skorije vreme očekuju ubacivanje novih kultura i proširenje proizvodnih kapaciteta. Cilj im je da kupci na PerSu policama pronađu još više kvalitetnih i zdravih proizvoda iz njihovog gazdinstva.

Sočno zrno kukuruza
iz Vojke

Iz ljubavi prema poljoprivredi, Lazar Kovačević započinje uzgoj kukuruza na svom porodičnom gazdinstvu. Vetar u leđa i najveća podrška mu je sin, Stefan Kovačević koji najviše učestvuje u obradi kukuruza koji svakodnevno pristiže na police naših marketa.

Rajski ukus nektarine iz
Starog Slankamena

Dolaskom u Srbiju, porodica Đukanović se odlučila da zapoočne uzgoj sezonskog voća. Zahvaljujući kvalitetnom negovanju tradicije uzgoja, zajednički ciljevi porodice se lakše ostvaruju. Gazdinstvo punih 27 godina uspešno posluje i omogućava da se njihovo sočno voće nađe na policama PerSu marketa.