PROGRAMI LOJALNOSTI

PERSU POKLON

Da ulepša dan!

PerSu marketi vašu lojalnost nagrađuju specijalnim poklonom za vaše najlepše dane, pored toga što vas redovno informišu o svim akcijama i novostima.

Kada od nas dobijte čestitiku za slavu ili rođendan, potrebno je da se javite u najbliži PerSu market, kako biste preuzeli vaš poklon. Prilikom preuzimanja poklona, neophodno je prodavcu dati čestitku na uvid.

Uživajte u našim super pogodnostima!

PENNYBACK PROGRAM

Račun zlata vredan!

Postanite korisnik jedinstvene mobilne i web aplikacije u Srbiji i ostvarite povrat novca od 2% pri svakoj kupovini! Ukucajte ili skenirajte mobilnim telefonom kod sa svog fiskalnog računa i povrat Vam se automatski obračunava na nalogu. Nakon sakupljenih minimalnih 500 dinara možete zatražiti svoj vaučer za kupovinu. Podelite link sa svojim prijateljima i ostvareni povrat postaje još veći, jer dobijate dodatnih 0,5% od svakog prijatelja. Uživajte u kupovini!

PERSU KARTICA LOJALNOSTI

Kupovina uz zaradu!

PerSu loyalty kartica pruža mogućnost svim korisnicima da ostvare 1,5% povrata novca pri svakoj kupovini. Sakupljen novac Vam se isplaćuje direktno na Vaš bankovni račun. Ostvarite povrat u svim PerSu marketima, ali i u više od 120.000 partnerskih firmi širom sveta! Zatražite karticu od svog prodavca ili se prijavite klikom na link.

KUPI LAKO

Kupi lako, platićeš polako!

Uz PerSu Kupi Lako karticu plaćajte odloženo do 75 dana, bez kamate, putem administrativne zabrane.

Kupi Lako karticu pojedinac može dobiti ukoliko je zaposlen u kompaniji koja je sklopila ugovor sa BB Trade-om ili ukoliko je član sindikata koji je sklopio ugovor sa BB Trade-om. 

Limit za kupovinu određuje kompanija/sindikat na mesečnom nivou.

PAYSPOT

Brzo, lako i jednostavno!

U odabranim PerSu marketima možete jednostavno i bez čekanja u redovima:
  • platiti račune
  • uplatiti pazar
  • izvršiti transfer novca