PerSu marketi

NOVO

PROGRAMI LOJALNOSTI

PERSU POKLON

Da ulepša dan!

PerSu marketi vašu lojalnost nagrađuju specijalnim poklonom za vaše najlepše dane, pored toga što vas redovno informišu o svim akcijama i novostima.

Kada od nas dobijte čestitiku za slavu ili rođendan, potrebno je da se javite u najbliži PerSu market, kako biste preuzeli vaš poklon. Prilikom preuzimanja poklona, neophodno je prodavcu dati čestitku na uvid.

Uživajte u našim super pogodnostima!

PERSU KARTICA LOJALNOSTI

Kupovina uz zaradu!

PerSu loyalty kartica pruža mogućnost svim korisnicima da ostvare 1,5% povrata novca pri svakoj kupovini. Sakupljen novac Vam se isplaćuje direktno na Vaš bankovni račun. Ostvarite povrat u svim PerSu marketima, ali i u više od 120.000 partnerskih firmi širom sveta! Zatražite karticu od svog prodavca ili se prijavite klikom na link.

PENNYBACK PROGRAM

Račun zlata vredan!

Postanite korisnik jedinstvene mobilne i web aplikacije u Srbiji i ostvarite povrat novca od 2% pri svakoj kupovini! Ukucajte ili skenirajte mobilnim telefonom kod sa svog fiskalnog računa i povrat Vam se automatski obračunava na nalogu. Nakon sakupljenih minimalnih 500 dinara možete zatražiti svoj vaučer za kupovinu. Podelite link sa svojim prijateljima i ostvareni povrat postaje još veći, jer dobijate dodatnih 0,5% od svakog prijatelja. Uživajte u kupovini!
KUPI LAKO

Kupi lako, platićeš polako!

Uz PerSu Kupi Lako karticu plaćajte odloženo do 75 dana, bez kamate, putem administrativne zabrane.

Kupi Lako karticu pojedinac može dobiti ukoliko je zaposlen u kompaniji koja je sklopila ugovor sa BB Trade-om ili ukoliko je član sindikata koji je sklopio ugovor sa BB Trade-om. 

Limit za kupovinu određuje kompanija/sindikat na mesečnom nivou.