„Dani porodice“ u Perlezu – PerSu marketi prijatelj manifestacije

U Perlezu, na obali reke Begej, danas počinje manifestacija “Dani porodice” i trajaće do 14. avgusta. Manifestacija se realizuje u organizaciji udruženja građana „Porodična Srbija“, Ministarstva za brigu o porodici, Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku i demografiju, Pokrajinskog sekretarijata za turizam i privredu i Grada Zrenjanina. „Dani porodice“ je jedinstvena manifestacija koja ima za cilj da promoviše porodicu, zajednicu, zdrav način života u okviru sistema vrednosti koje donosi sa sobom život sa najbližima. U okviru manifestacije, predviđeno je otvaranje šetališta tj. nekadašnjeg porodičnog korzoa, parka porodice. U planu je i izgradnja bungalova za porodice, otvaranje edukativnog centara za mlade bračne parove i škola roditeljstva. Organizatori su najavili i izradu statue posvećene majkama. 

Kompanija PerSu je u skladu sa sistemom vrednosti koje neguje i promoviše svakako našla aktivnu ulogu u podršci ovom projektu. Ovaj projekat je u liniji sa projektom SuPer beba koji kompanija realizuje još od 2019. Briga o zaposlenima i njihovim porodicama, naročito najmlađim članovima, edukacija i  poštovanje svih rodnih, kulturoloških i religijskih različitosti, je najbolji način na koji kompanija PerSu iskazuje zahvalnost prema zaposlenima koji su svakodnevno motivisani, vredni i lojalni. Svi zaposleni koji postanu roditelji, dobijaju finansijsku podršku u iznosu od 30 000 dinara, kao i poklon paket u kome se nalaze proizvodi namenjeni novorođenčadima. Projekat SuPer bebe ima za cilj da doprinese povećanju nataliteta, baš kao i manifestacija „Dani porodice“.

Na štandu kompanije PerSu na samoj manifestaciji posetioce očekuju pokloni i osveženje. Za mame i tate su spremne voda i lepeze, a za mališane sokići, baloni i bombone.