Menjamo adresu u Žitištu–naš novi objekat nudi novo iskustvo u kupovini

U četvrtak 28.01.2020. u 08h u Žitištu svečano otvaramo naš novi PerSu market. On će biti na samo par koraka od stare lokacije. Ulica je ista – Cara Dušana, ali umesto na broju 12 od četvrtka se nalazimo na broju 10. Iako je reč o samo par metara razdaljine, napravili smo veliki iskorak kada je reč o udobnosti i konforu prilikom kupovine za sve naše kupce.

Naši prodajni objekti sumesto gde se naše komšije snabdevaju svim neophodnim namirnicama za život. Zato je važno da taj prostor bude prijatan i inspiritivan. Naš novi market u Žitištu u prostoru od oko 170 m2 nudi vrhunsko iskustvo i garantuje lakoću kupovine. U prostranom i veoma preglednom prostoru, našim kupcima će svakodnevno biti dostupno preko 3.500 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih. Uz stručnost i ljubaznost osoblja, kvalitetan i širok asortiman, povoljnost proizvoda je jednako važan atribut svih naših marketa.

Kao i uvek, kada otvaramo vrata našeg novog marketa, spremili smo mnogo iznenađenja! Naše komšije u Žitištu tog dana očekuje 100 bogatih poklon paketa, 100 poklon cegera, a svaka 50. kupovina biće gratis.

Pod krovom naših marketa svakodnevno se dešavaju spontani komšijski susreti i razgovori, saveti i preporuke domaćica. Oni su važna tačka u jednoj lokalnoj zajednici. Mi to znamo. Zato i želimo da se u svim PerSu objektima naše komšije uvek osećaju prijatno. Uz inovativno arhitektonsko rešenje novog objekta i uz već poznatu dobrodošlicu našeg osoblja, žitelji Žitišta će na novoj adresi još više uživati u kupovini.