Program

Moja prva plata

Zaradi svoju prvu platu i napravi prve profesionalne korake u PerSu marketu. Prijavu za program „Moja prva plata“ popuni od 3. do 31. oktobra i postani deo SuPer tima u okviru kompanije BB Trade A.D. Na raspolaganju ti je 68 različitih pozicija. Očekuje te dodatna novčana nadoknada, obezbeđen putni trošak, mogućnost ostvarenja bonusa i zaposlenje nakon programa.

Prijava na

Milica bogdanović

Saradnik u marketingu za unapređenje prodaje

Mislila sam da se poslovi daju “preko veze” i da nemam velike šanse da prođem konkurs samo na osnovu ličnih kompetencija. Razuverio me je poziv kompanije “BB Trade  AD” da dođem na razgovor, nakon kog sam izašla pod velikim utiskom kako zbog modernog radnog okruženja, tako i zbog pozitivne energije celog tima.
Poželela sam da budem deo toga!

Prihvaćena kao razvnopravni član od prvo radnog dana, njeno učenje, sticanje iskustva i otkrivanje „malih poslovnih trikova“ uticalo je na kreiranje njenog stava prema željenoj poslovnoj branši.

Ponosna sam što sam prvu platu zaradila u kompaniji “BB Trade AD” i što sam svoju karijeru nastavila baš kod njih. Kompanija “BB Trade AD” je među retkim poslodavcima koji su spremni da prihvate početnike i rade sa njima i neizmerno im hvala na tome.

Svima bih preporučila da se prijave na program jer je to jedinstvena  šansa da steknete profesionalno iskustvo.

Moje iskustvo sa programom Moja prva plata je sjajno, što dokazuje i to da sam dobila i prihvatila ugovor za stalni radni odnos. BB Trade AD je bio moj prvi izbor poslodavca jer je jedan od značajnijih trgovinskih lanaca na teritoriji Vojvodine koji brine kako o svojim zaposlenima tako i o potrošačima.

Tokom programa, naročito su mi značili kolegijalnost, posvećenost i mentorstvo drugih kolega. Iz mog iskustva, polaznici mogu biti nesigurni i zbunjeni, ali kada rukovodioci pokažu da imaju puno razumevanja i strpljenja, onda dolazi želja za rastom, napredovanjem i savladavanjem svih zadataka.

Svake godine podstičem poznanike da konkurišu na Program “Moja prva plata” jer je to sjajna prilika da se započne karijera.

Marina Gatarić

Administrator u službi merenja i kontrole rezultata

Sanja Erić

Administrator u ljudskim resursima

BB Trade AD je jedna od retkih domaćih kompanija koja pruža odlične uslove za učenje, rad i razvoj mladim osobama bez radnog iskustva, zbog čega sam se kod njih i prijavila na program Moja prva plata.

Pored jasno predočenih uslova i mogućnosti za napredak i usavršavanje, faktor koji je uticao da BB Trade AD bude moj izbor jeste i taj što postoji mogućnost dodatne zarade pored dela koji isplaćuje NZS.

Od mentora u kompaniji sam naučila mnogo stvari koje su me osposobile za samostalan rad i zbog kojih dodatno motivisana da učim i napredujem. Zato mi je veliko zadovoljstvo što sam baš ovde načinila prvi korak i što sam deo ove velike porodice.

Zanimao me je posao u administracji i finansijama, videla sam ovo kao dobru priliku i prijavila se na program.
 
Tokom 9 meseci programa “Moja prva plata” imala sam prilike da se upoznam sa više radnih pozicija, shvatila sam na koji način ceo sistem funkcioniše, što mi je kasnije mnogo značilo kada sam dobila novo radno mesto administratora salda kupaca i dobavljača. I za ovakav program bih se ponovo prijavila!
 
Ovo je dobra prilika da se primene znanja stečena tokom školovanja, da se steknu radne navike, iskustva i veštine, koje će biti od značaja prilikom redovnog zaposlenja.

Natalija Vajdić

Administrator salda kupaca i dobavljača

ZORAN BORIKIĆ

Magacioner paker DC Žitište

Preporučio bih program svim mladim ljudima koji žele da steknu radne navike.

BB Trade AD je bio moj izbor zbog toga što je savesna i odgovorna kompanija. Iskustvo u samom programu je bilo dobro, lepo je zamišljen, a posebno što bih istakao je dobra kolegijalnost u samom kolektivu.

Dobro nam došli!