Nagradni konkurs – Naša SuPer letnja avantura

PerSu marketi u saradnji sa kompanijom Barcino Tours, povodom proslave jubilarnih 25 super godina za sve posetioce ovogodišnjih Dana piva i šarene Gimnazijske ulice, pokreću veliki nagradni konkurs pod nazivom „Naša SuPer letnja avantura“. Konkurs počinje 9.8. i traje do 14.8, dok je proglašenje dobitnika zakazano za 17.8.2022.

Vredne nagrade čekaju one najsrećnije – tri porodična letovanja u Grčkoj. Prva nagrada je Tasos, dok su druga i treća Leptokarija. Aranžman obuhvata smeštaj i autobuski prevoz za porodice do pet članova. Polazak na Tasos je 14.9, a na Leptokariju 20.9.

Kako možete osvojiti nagradno putovanje?
 
– Prvi korak je da napravite kreativnu fotografiju, u ukrašenoj Gimnazijskoj ulici u Zrenjaninu, u periodu od 9.8. do 14.8. Pustite mašti na volju, budite kreativni, originalni prilikom fotografisanja. 
– Zapratite Facebook stranice PerSu marketa i Barcino Tours-a.
– Obavite kupovinu u PerSu marketu u iznosu od preko 800 rsd.
– Fotografiju, sa kojom učestvujtete u nagradnom konkursu, ostavite u komentaru ispod posta – Naša SuPer letnja avantura.

Pravilo konkursa je i da jedan učesnik može da učestvuje samo jedanput, sa jednom fotografijom. Sačuvajte račun kao dokaz kupovine u slučaju da osvojite nagradu.

Vrednujemo originalnost i kreativnost. 
 
Srećno!