Naša akcija Topli dinar grejaće ove zime sto komšijskih domova i srca svih nas koji smo u njoj učestvovali

I ovog oktobra uspeli smo da zajedno kroz humanitarnu akciju Topli dinar,  sakupimo novac za kupovinu ogreva za sto najugroženijih porodica širom Vojvodine. Tokom meseca za nama, PerSu marketi su od svakog ostvarenog računa izdvajali po 1 dinar za ovu akciju.

Svi smo se složili da je ova godina specifična, drugačija, sa mnogo više izazova, ali smo veoma ponosni što smo uspeli da i uz svu neophodnu fizičku distancu, kao meru borbe protiv virusa Covid 19, ostanemo jednako emotivno bliski.

Brinemo jedni o drugima i više nego ranije. Naša tradicionla akcija Topli dinar je samo jedna u nizu koja to i pokazuje! PerSu marketi su upravo sa svojim vernim kupcima i ove jeseni, pre prvog snega, uspeli da svojim komšijama obezbede ogrev za zimu koja je pred nama.

Ovoj važnoj akciji su se i ove godine priključili naši prijatelji iz kompanija Imlek, Pepsi, Štark, Mattini, Moravka i D Plus. Reč je o kompanijama kojima briga o zajednici nikako nije strana reč, naprotiv.

Sada kada je ogrev stigao do 100 domova, u preko 90 naseljenih mesta u kojima poslujemo, zima može da počne J Znamo da će dečicu koja rastu u njima da greje vatrica našeg Toplog dinara.

Kroz ovu humanitarnu akciju, zaključno sa 2020. godinom, ogrev je dobilo 600 porodica u Vojvodini. Celokupnoj organizaciji veliku pomoć pružili su i Centri za socijalni rad iz svih opština, koji su nam redovno dostavljali spiskove najugroženijih mnogočlanih porodica.

Napravili smo neraskidivu vezu. Trgovce, proizvođače, potrošače i centre za socijalni rad, spojila je ova plemenita ideja koja će i ove zime okupiti sto porodica oko tople vatre! Još jednom, hvala svima!