Naše komšije su naša briga – PerSu marketi dodelili poklon pakete žiteljima opštine Žabalj sa najmanjim penzionim primanjima

I u ovoj godini, naša kompanija nastavlja svoju misiju – podrška zajednicama u kojima poslujemo. Osluškujući neprekidno potrebe, brige, želje i nade svojih komšija, rukovodstvo naše kompanije kroz komunikaciju sa svim zaposlenima širom Vojvodine, identifikuje najveće prioritete i pokreće akcije u kojima pomažemo onima kojima je podrška potrebna.

Za najstarije žitelje opštine Žabalj, one sa najmanjim penzionim primanjima, punog srca smo pripremili poklon pakete u kojima se nalazi veliki broj osnovnih životnih namirnica.

Naše komšije su naša briga! Kao i uvek rado demonstriramo da oni nisu samo naši kupci. Oni su deo naše porodice. Svakodnevno smo deo njihovog života i oni našeg.

Ovo je način ne samo da pomognemo našim komšijama kroz poklon pakete, već pre svega da im kažemo da smo tu i da nas uvek mogu da računaju.

Kao i uvek, nadamo se da će u budućnosti biti sve manje potreba za ovom vrstom podrške, da će naše komšije živeti bez egzistencijalnih problema, a da će oslonac koji pružamo biti usmeren na oblasti kulture, sporta i rekreacije.