beli logo persu i dtl 01

Novembarska kampanja koja inspiriše na odgovornost i nagrađuje najkreativnije kupce

U cilju podsticanja odgovornog ponašanja i sprečavanja širenja virusa Covid19, rukovodstvo naše kompanije je u saradnji sa dugogodišnjim partnerom, kompanijom Imlek, osmislilo kampanju koju ćemo tokom novembra meseca sprovoditi u svim našim maloprodajnim objektima.

Za potrebe kampanje čija je tema odgovorno ponašanje i podizanje svesti o važnosti zaštite zdravlja kako zaposlenih, tako i kupaca, zajednički smo kreirali vrlo inspirativne zaštitne maske. Kako su naši zaposleni u neprekidnom kontaktu sa velikim brojem ljudi, naša najveća briga jeste da im obezbedimo sigurno okruženje za rad.

S obzirom da nam je želja da u kampanju aktivno uključimo i naše kupce, te time doprinesemo jačanju lanca kolektivne odgovornosti kao najsnažnijeg odgovora na ovaj virus, za kupce smo osmislili veoma interesantne aktivnosti i nagradnu aktivaciju. Kao i uvek, za najkreativnije su obezbeđeni pokloni!

imlek-header

Verujemo da ćemo kampanjom naše markete učiniti još bezbednijim mestom za rad i kupovinu, te da ćemo još jednom sve podsetiti koliko je važno da se svi ponašamo odgovorno i nosimo zaštitne maske, jer vođenjem računa o sopstvenom zdravlju, čuvamo i ljude oko sebe.

Naš partner, kompanija Imlek, kao istaknuti lider na domaćem i regionalnom tržištu, je posvećena društveno odgovornom poslovanju u svim sferama svog delovanja. Naša zajednička kampanja je jedna u nizu aktivnosti koje kompanija Imlek sprovodi od početka pandemije u cilju sprečavanja širenja virusa Covid19.

Drage komšije, ispod zaštitnih maski svih nas u PerSu marketima je i dalje osmeh rezervisan samo za vas! Uvereni smo da ćemo zajedničkim naporom u borbi protiv virusa Covid19 doprineti da jednog dana maske budu prošlost! Do tada, odgovorno!