Novi PerSu komšija u Kljajićevu

Drago nam je da možemo da vas obavestimo da je komšiluk u Kljajićevu postao bogatiji za još jednog SuPer komšiju, trećeg po redu. Poznati vojvođanski lanac marketa PerSu, u četvrtak 18. maja u 9 časova, otvorio je svoj 169. objekat na adresi Moše Pijade 1.

Kao dobrom domaćinu i komšiji, oduvek nam je bilo važno da se kod nas osećate prijatno i da konstantno unapređujemo iskustvo vaše kupovine. Zato se naš širok asortiman robe prostire na preko 250 metara kvadratnih obuhvatajući preko 3.000 različitih lokalnih i globalnih proizvoda, uključujući i sveže voće i povrće.

Pored prepoznatljivog kvaliteta, ovaj SuPer komšija, pruža vam rešenje i za sve one situacije kada biste samo da odmarate i prepustite se uživanju u ručku ili se nalazite u sred nekog važnog posla. Na raspolaganju vam je bogata sekcija usluga koja pruža mogućnost kupovine ili porudžbine gotovih jela, besplatnog pečenja mesa  ali i svežih pekarskih proizvoda.

Nastavili smo ustaljenu praksu darovanja, te smo nove komšije obradovali brojnim poklonima, iznenađenjima i popustima, a takvu tradiciju nastavićemo i ubuduće.