Novi SUPER komšija u vašem kraju!

Drago nam je da možemo da vas obavestimo da je vaš komšiluk postao bogatiji za jednog SuPer komšiju. U četvrtak 16. marta, otvoren je novi 167. objekat u Surčinu na adresi Vojvođanska 55.

Kao dobrom domaćinu i komšiji, oduvek nam je bilo važno da se kod nas osećate prijatno i da konstantno unapređujemo iskustvo vaše kupovine. Zato se naš širok asortiman robe prostire na preko 190 metara kvadratnih obuhvatajući preko 2.500 različitih lokalnih i globalnih proizvoda, uključujući i sveže voće i povrće.

Pored prepoznatljivog kvaliteta, ovaj SuPer komšija, pruža vam rešenje i za sve one situacije kada biste samo da odmarate i prepustite se uživanju u ručku ili se nalazite u sred nekog važnog posla. Na raspolaganju vam je bogata sekcija usluga koja pruža mogućnost kupovine ili porudžbine gotovih jela, besplatnog pečenja mesa  ali i svežih pekarskih proizvoda.

Kao i uvek kada otvaramo novi objekat nove komšije obradovali smo brojnim poklonima, iznenađenjima i popustima, a takvu tradiciju nastavićemo i ubuduće.