OSMA SEZONA SUPERSU KVIZA

Kulturni centar Zrenjanin, nedelja 5. mart – 8.30 časova

Pod pokroviteljstvom PerSu marketa, a u organizaciji Kulturnog centra Zrenjanin, u nedelju 5. marta održaće se osma sezona velikog dečjeg kviza SuPerSu. Kviz je namenjen učenicima viših razreda zrenjaninskih osnovnih škola i okolnih naseljenih mesta. U kvizu se takmiči 19 ekipa iz 13 škola. Kviz je osmišljen da se kroz druženje i upoznavanje provere i znanja iz opšte kulture i obrazovanja, iz različitih oblasti školskog gradiva.

Kompanija PerSu marketi sa zadovoljstvom podržava projekte u kojima se stimulišu kreativnost i opšte kulturni razvoj mladih jer su to važni elementi u razvoju svakog deteta.

Za regularnost kviza zaduženi su članovi žirija koji čine: Rako Tomović, profesor istorije i predsednik žirija, Ivana Sabo, profesorka biologije i članica žirija i Vladimir Đurić, pomoćnik direktora i rukovodilac programske službe Kulturnog centra Zrenjanina u svojstvu člana žirija.

I ovoga puta najuspešnije takmičarske ekipe očekuju vredne nagrade u vidu putovanja. Za osvojeno prvo mesto najuspešnija ekipa dobija SuPer besplatno letovanje na moru, drugoplasirana ekipa besplatan vikend – boravak u Akvaparku u Jagodini a dobitnici treće nagrade osvajaju jednodnevni izlet u Akvaparku Petrolend u Bačkom Petrovcu. Sve učesnike, bez obzira na plasman, očekuju nagrade.

Snimanje kviza, zakazano je za nedelju 5. mart u 8.30 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina. Nakon snimanja, kviz će se emitovati na RTV „Santos“. O  terminu emitovanja ćemo vas blagovremeno obavestiti.