Otvaramo prvi PerSu market u Beogradu – u srcu grada

U utorak 27. 04.2021. u 09 h svečano otvaramo naš prvi PerSu market u Beogradu. Smešten u Lominoj 4, naš market se nalazi u veoma frekventnom delu grada – u neposrednoj blizini čuvene zelene pijace Zeleni venac, važne okretnice gradskih linija i glavne autobuske stanice, u srcu grada. Ponosni smo što ćemo postati deo te užurbane atmosfere i nadamo se da će upravo naš market postati važna tačka, za sve one koji u pokretu treba da obave neophodnu kupovinu ili da kupe za sebe nešto što će ih osvežiti u obavljanju dnevnih aktivnosti.

Objekat u Lominoj 4. prostire se na čak 193 m2 i kao i svi naši marketi, odiše prostranošću i udobnošću. Našim novim komšijama, Beograđanima, kao i svima onima koji su u našem glavnom gradu u prolazu, biće dostupno preko 3.500 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih.

Kao i uvek, kada otvaramo novi market, spremili smo mnogo iznenađenja! Sve trudnice i mališane koji posete naš objekat na dan otvaranja čeka specijalno osveženje, voćka. Svaki pedeseti kupac tog dana neće plaćati svoj račun te će cela njegova kupovina biti gratis, a delićemo i popularne greb greb kartice iza kojih se kriju dodatna iznenađenja. Uz čak 100 poklon paketa i 100 poklon cegera, kao i super akciju za 20 top proizvoda, učinićemo da dan otvaranja protekne u znaku radosti i veselja, zbližavanja i upoznavanja.

Radujemo se dolasku u Beograd. Ovo je veliki korak za PerSu markete. Naše beogradske kolege su kao i svi naši zaposleni, divni, nasmejan, ljubazni i jedva čekaju da požele dobrodošlicu svim našim novim potrošačima.

Kada ste u Beogradu, obavezno svratite u naš PerSu market!