Otvaramo prvi PerSu market u Subotici – jačamo našu PerSu zajednicu

U prazničnom raspoloženju u toku su završne pripreme za otvaranje prvog PerSu marketa u Subotici.  Naš market je na adresi Matije Gupca 87 i počinje sa radom u četvrtak 24. decembra od 09h. Zaposlene u ovom marketu birali smo po strogim kriterijumima, a to su osmeh, predusretljivost i ljubaznost.

U prijatnom ambijentu od oko 200 m2, Subotičani će imati priliku da svoj izbor naprave u odnosu na 3.500 različitih artikala vodećih globalnih brendova, ali i onih domaćih – lokalnih. Sa ciljem da kupovina u svakom trenutku bude i prijatna i povoljna, market u Subotici imaće svake nedelje specijalnu ponudu od gotovo 250 različitih artikala na akciji. Ono što naš novi market čini svakako još atraktivnijim jeste PerSu pijaca koja je zelena oaza novog marketa, a koja će tokom cele godine imati bogatu ponudu svežeg i zdravog voća i povrća, kao i odeljenje svežeg mesa u MAP pakovanju, vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla.

Za dan otvaranja spremili smo mnogo iznenađenja! Pored svih prednosti koje naš market nudi kroz vrhunsku uslugu našeg tima, kvalitet i povoljnost proizvoda, naše nove kupce prvog dana rada marketa očekuje 100 bogatih poklon paketa, 100 poklon cegera, a svaka 50. kupovina tog dana biće gratis.

Radujemo se što je i grad Subotica sada na PerSu mapi, a svi njeni građani naše nove komšije čije ćemo želje i potrebe svakodnevno osluškivati i biti tu za njih kada je potrebna iskrena komšijska podrška.