Otvoren novi DTL PerSu distributivni centar u Zrenjaninu

Zrenjanin, 3. juli 2024. – Sa ponosom smo otvarili novi distributivni centar u Zrenjaninu. Ovaj moderni objekat značajno će unaprediti naše logističke kapacitete, omogućavajući bržu i efikasniju distribuciju proizvoda.

Ceremonija otvaranja održala se 3. jula 2024. godine u 10:00 časova. Na svečanosti su pored Ministra unutrašnje i spoljašnje trgovine gospodina Tomislava Momirovića, prisustvovali predstavnici lokalne vlasti i gradonačelnik Zrenjanina gospodin Simo Salapura, poslovni partneri, kao i brojni mediji. Događaj je započeo svečanim presecanjem vrpce i vođenim obilaskom magacina a potom se obratio i generalni direktor kompanije gospodin Darko Bjeloglav, kao i direktor DTL-a gospodin Obrad Popović. 

Novi distributivni centar prostire se na površini od 10.500 kvadratnih metara. Skladišni prostor karakteriše moderna oprema i tehnologija za skladištenje pakovanje robe uz pomoć WMS-a, sprovođenje inventara, kao i optimalno organizovani prostor  koji omogućava efikasno raspoređivanje robe. Takođe, prostor je opremljen sigurnosnim sistemima koji garantuju bezbednost naših proizvoda i ljudi.

Roba je smeštena na paletnim regalima dužine 2.400 m. Povećanjem kapaciteta skladišta, DTL PerSu će biti u mogućnosti da brže odgovori na potrebe tržišta, obezbeđujući kupcima kvalitetne proizvode u najkraćem roku.

Otvaranje ovog distributivnog centra predstavlja važan korak u našoj strategiji rasta i razvoja. Posvećeni smo tome da našim kupcima pružimo najbolju moguću uslugu, a ovaj objekat će nam omogućiti da to i ostvarimo.

DTL PerSu zahvaljuje svim partnerima i zaposlenima koji su doprineli realizaciji ovog projekta. Radujemo se daljem razvoju i unapređenju naših usluga, sa ciljem da budemo u samom vrhu kada je u pitanju tržište maloprodaje.