Otvoren novi PerSu market u Beogradu –171. objekat u PerSu maloprodajnoj mreži i osmi na teritoriji Beograda!

Sa radošću vas obaveštavamo da je danas, 15. juna u 9 časova, svečano otvoren 171. PerSu market, te da je PerSu porodica bogatija za još jednog člana a vaš spisak za kupovinu za još jednu super destinaciju. Ovaj događaj predstavlja važan korak u rastu PerSu brenda.

Novi PerSu market se nalazi u Ledinama na adresi, Vojvođanska 379n, pružajući jednostavan pristup svim kupcima koji žive u blizini. Sa svojim modernim dizajnom, širokim asortimanom proizvoda i prijatnom atmosferom, ovaj market će sigurno postati omiljeno odredište za sve koji traže SuPer kupovinu u gradu. Na preko 250 metara kvadratnih prodajne površine ovaj market svojim kupcima nudi preko 5.500 različitih lokalnih i globalnih proizvoda, uključujući sveže meso, pecivo ali i pažljivo odabrano voće i povrće.

I ovog puta nastavili smo ustaljenu praksu darovanja, te smo nove komšije obradovali brojnim poklonima, iznenađenjima i popustima, a takvu tradiciju nastavićemo i ubuduće. Otvarenje 171. PerSu marketa predstavlja veliki uspeh za nas. Nastavićemo da budemo posvećeni svojoj misiji, da vam pružamo najbolje proizvode, usluge i iskustvo kupovine.