Otvoren novi PerSu market u Mokrinu

Uz poštovanje propisanih mera Vlade Republike Srbije, u četvrtak 10. februara od 09h, otvoren je novi PerSu market u Mokrinu na adresi Svetog Save 111. Novi market u prostoru od oko 150 m2 nudi vrhunsko iskustvo i garantuje lakoću kupovine. U prostranom i veoma preglednom prostoru, kupcima će svakodnevno biti dostupno preko 2.000 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih.

Kao i uvek, kada otvaramo vrata našeg novog marketa, spremili smo mnogo iznenađenja. Najvernije komšije na dan otvaranja obradovali smo sa 100 poklon paketa, 150 poklon cegera, ali i greb greb karticama uz mogućnost ostvaranje popusta do 50%.

Odlazak u nabavku je uvek više od kupovine. Marketi su važna tačka u jednoj lokalnoj zajednici. Oni su karika koja povezuje ljude i vraća iskreni komšijski duh. Kao dobar komšija, a vođeni idejom da dobro ide u krug, na dan otvaranja smo našoj dragoj sugrađanki – Julka Konstantin, uručili donaciju u vidu osnovnih životnih namirnica i na taj način olakšali svakodnevnicu.