Otvoren renovirani PerSu market u Novom Sadu – Ugodniji za kupovinu i sa boljom ponudom

U petak 22. septembra od 9h, svečano je otvoren renovirani PerSu market u Novom Sadu na adresi Rumenački put 17, ugodniji za kupovinu i sa još boljom ponudom. Komšije na otvaranju bile su u prilici da uživaju u domaćim proizvodima i vojvođanskim ukusima. Ponuda je bila široka, od domaćih Belkino i Delikato proizvoda do kafe i peciva.

Ovaj market, u prostoru od preko 110 m2, nudi vrhunsko iskustvo i garantuje lakoću kupovine. U prostranom i veoma preglednom prostoru, kupcima će svakodnevno biti dostupno preko 2.000 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih, uključujući sveže ispečen hleb i pecivo ali i pažljivo odabrano voće i povrće.

I ovog puta nastavili smo ustaljenu praksu darovanja, te smo nove komšije obradovali brojnim poklonima, iznenađenjima i popustima, a takvu tradiciju nastavićemo i ubuduće. Nastavićemo da budemo posvećeni svojoj misiji, da vam pružamo najbolje proizvode, usluge i iskustvo kupovine.

Vođeni time, priključili smo se inicijativi Vlade Republike Srbije za poboljšanje pristupa osnovnim životnim namirnicama i olakšavanje svakodnevnog života građanima. U skladu sa ovom inicijativom, snizili smo cene ključnih namirnica i istakli ih posebnim oznakama “Bolja cena”. Ovo je samo dodatak na aktivnosti koje smo preduzeli u borbi protiv inflacije. Nedavno smo snizili cene preko 5000 artikala za i do 30% i uveli “Uvek SuPer cenu” koja predstavlja niže redovne cene određenih artikala. “Uvek SuPer cena” broji preko 600 proizvoda, a svakodnevno radimo na proširenju asortimana u okviru ove kategorije.  

Mi verujemo da je pristup osnovnim životnim namirnicama pravo svakog građanina, i zato smo odlučili da uvedemo naveden aktivnosti u borbi protiv inflacije i podržimo inicijativu Vlade Republike Srbije. Naš cilj je da obezbedimo bolje cene za naše kupce, kako bismo im olakšali svakodnevni život i pomogli im da se brinu o svojim porodicama.