PerSu dečji program na 36. Danima piva

Gimnazijska ulica u centru grada i ove godine će tradicionalno biti pretvorena u ulicu PerSu kišobrana. Program za decu odvijaće se tokom tri dana, od četvrtka 26.08. do subote 28.08. u periodu od 19 do 21h.

U četvrtak, 26. avgusta, Zrenjaninci će sa svojim najmlađima moći da uživaju u zanimljivom sadržaju, očekuje ih predstava Potraga za krilima, brojni animatori, klovnovi, ali i prijatelji iz Dino parka sa Zlatibora, koji će deci podeliti brojne nagrade. Nakon toga, u petak 27. avgusta, pored Dino parka, održaće se i koncert Popularnog orkestra Frenk Sinatra i Dečjeg hora Kulturnog centra.

Svi tinejdžeri najviše će se obradovati suboti, kada u goste dolaze poznati Youtuberi Suarez i Luka Čolak.

Svi sadržaji su besplatni i namenjeni različitim uzrastima.

Ovo je još jedan poklon trgovinskog lanca PerSu svima koji posete manifestaciju Dani piva u potrazi za dobrim kulturnim sadržajem, kao i za dobrom zabavom za sve generacije.

Pored PerSu dečje ulice, bogat program pripremljen je i u Plankovom parku kod Kulturnog centra, pod nazivom Zabavilište u parkiću plankiću, gde će svakog dana, počevši od četvrtka 26.08. pa sve do nedelje 29.08. mališani moći da učestvuju u raznim sportskim i edukativnim radionicama.