PerSu marketi nagrađeni za doprinos razvoju privrede

Na svečanosti održanoj 14.12.2019, našoj kompaniji je svečano uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju privrede regiona, iz oblasti usluga.

Reč je o priznanju koje uručuje Regionalna privredna komora Srednjobanatskog upravnog okruga kompanijama, institucijama i pojedincima, za postignute rezultate, kao i za doprinos razvoju srpske privrede i njenom jačanju na međunarodnom tržištu.  

Priznanje se dodeljuje na osnovu postignutih rezultata u povećanju ukupnog prihoda, na osnovu rasta broja zaposlenih, uvođenja novih tehnologija i inovacija, unapređenja zaštite životne sredine i doprinosa u domenu društveno odgovornog poslovanja, što zajedno doprinosi ukupnom unapređenju razvoja privrede regiona.

„Mi smo kompanija koja brine o kvalitetu života kako svojih zaposlenih, tako i šire zajednice. Ulaganjem u zajednicu, aktivno doprinosimo povećanju standarda. Priznanje je potvrda da to radimo na pravi način, a ono nas ujedno i obavezuje da i u budućnosti ovako nastavimo“, izjavio je povodom priznanja direktor i vlasnik PerSu marketa, Darko Bjeloglav.

Priznanja Privredne komore dodeljuju se punih 50 godina, privrednicima i organizacijama koji se svojim radom i rezultatima posebno ističu i daju značajan doprinos kao nosioci privrednog razvoja.