PerSu marketi – navijamo za naš VK „Proleter“

„Naše, nama vredno“ je projekat kroz koji PerSu marketi aktivno ulažu u razvoj celokupne zajednice kroz podršku lokalnim proizvođačima, afirmisanju malih porodičnih biznisa, stvaranju uslova za nova radna mesta. Ovaj značajan projekat prevazilazi sferu ekonomskog napretka, te aktivno inicira i razvoj sporta i kulture.

Podrškom zrenjaninskom VK „Proleter“ PerSu marketi ulažu u razvoj sporta, a to je i te kako važna investicija za zdravu budućnost. S druge strane, rukovodstvo i treneri VK „Proleter“ svakodnevno promovišu duh olimpizma, podstiču fer plej, približavaju sport mladima, uče ih pravim vrednostima.  

Naši mladi vaterpolisti treba da budu inspiracija svojoj generaciji i generacijiama koje dolaze, te je neophodno da im budemo podrška na tom putu. Njihov trud i rezultati treba da podstaknu mlade da se bave sportom, da neguju sportski duh, da razumeju značaj sporta u fzičkom i emotivnom razvoju.

Vaterpolo je mnogo više od rezultata u bazenu! Vaterpolo je timski sport, gde svaki igrač zna da je nemoćan bez ostatka ekipe. Upravo tako i PerSu marketi kroz projekat „Naše, nama vredno“ jačaju svoju zajednicu kao svoj tim, gledaju na njih kao na svoje „saigrače“, znajući da je cilj zajednička pobeda.