PerSu marketi prijatelji VK „Proleter“

Od avgusta 2020. godine PerSu marketi su generalni sponzor zrenjaninskog VK „Proleter“. Bio je to trenutak kada su se ovom sjajnom timu otvorila vrata A lige, a za siguran korak na sledeći nivo bila je potrebna pouzdana finansijska podrška.

Ulazak u A ligu zasigurno je inspirisao ceo tim koji je pred sebe postavio velike ambicije. Poslednjom pobedom u nizu, ubedljivim rezultatom nad VK „Palilula“, vaterpolisti „Proletera“ su potvrdili da su tim koji ne poznaje predaju i da sigurnim koracima idu ka osvajanju trofeja.

Rukovodstvo PerSu marketa prepoznalo je u ovim sportistima borbenost i nesalomljivost, ali i mogućnost da inspirišu mlade generacije da se bave sportom, da odrastaju u duhu olimpizma, da uvek igraju fer plej. Nadahnuti idejom zajedničke pobede, vaterpolisti su demonstrirali da je timski duh preduslov za vrhunske rezultate, te da podrška i saradnja u bazenu, a i van njega, donosi uspeh.

Godinama unazad, PerSu marketi ulažu ne samo u ekonomski i socijalni segment zajednica u kojima posluju, već i u razvoj sporta i kulture. Za ove dve oblasti, rukovodstvo kompanije smatra da su važna investicija za zdravu budućnost jedne zajednice, a sponzorstvo kluba je upravo proizašlo iz toga.

Podrška klubu „Proleter“ prevazilazi domen finansija. Rukovodstvo i zaposleni u PerSu marketima bodre i srcem navijaju za ovaj tim, a uspesi koje momci nižu su podstrek ne samo za tim kompanije, već za sve Zrenjanince.