beli logo persu i dtl 01

PerSu marketi prijatelji VK „Proleter“

Od avgusta 2020. godine PerSu marketi su generalni sponzor zrenjaninskog VK „Proleter“. Bio je to trenutak kada su se ovom sjajnom timu otvorila vrata A lige, a za siguran korak na sledeći nivo bila je potrebna pouzdana finansijska podrška.

Ulazak u A ligu zasigurno je inspirisao ceo tim koji je pred sebe postavio velike ambicije. Poslednjom pobedom u nizu, ubedljivim rezultatom nad VK „Palilula“, vaterpolisti „Proletera“ su potvrdili da su tim koji ne poznaje predaju i da sigurnim koracima idu ka osvajanju trofeja.

Rukovodstvo PerSu marketa prepoznalo je u ovim sportistima borbenost i nesalomljivost, ali i mogućnost da inspirišu mlade generacije da se bave sportom, da odrastaju u duhu olimpizma, da uvek igraju fer plej. Nadahnuti idejom zajedničke pobede, vaterpolisti su demonstrirali da je timski duh preduslov za vrhunske rezultate, te da podrška i saradnja u bazenu, a i van njega, donosi uspeh.

Godinama unazad, PerSu marketi ulažu ne samo u ekonomski i socijalni segment zajednica u kojima posluju, već i u razvoj sporta i kulture. Za ove dve oblasti, rukovodstvo kompanije smatra da su važna investicija za zdravu budućnost jedne zajednice, a sponzorstvo kluba je upravo proizašlo iz toga.

Podrška klubu „Proleter“ prevazilazi domen finansija. Rukovodstvo i zaposleni u PerSu marketima bodre i srcem navijaju za ovaj tim, a uspesi koje momci nižu su podstrek ne samo za tim kompanije, već za sve Zrenjanince.