Sajam privrede ZrBizNet

PerSu marketi preko 22 godine uspešno pokreću privredu Zrenjanina i Vojvodine.

Razlog tome jeste ljubav prema našem mestu, odnosno prema svim mestima u kojima poslujemo i naša želja da dodatno osnažimo, motivišemo i podstaknemo njihov lokalni razvoj.

Upravo iz tih razloga i te ljubavi, PerSu marketi su i ove godine generalni pokrovitelji trećeg sajma ZrBizNet.

Naše redstavljanje na sajmu biće kroz projekat saradnje sa lokalnim proizvođačima pod nazivom “Naši smo”, koji je uspešno pokrenut prošle godine. Cilj projekta je razvoj i osnaživanje lokalne privrede, na taj način što pruža priliku malim i srednjim preduzećima da svoje proizvode plasiraju u preko 145 PerSu marketa širom Vojvodine.

Na ovaj način želimo da pomognemo i pokrenemo razvoj lokalnih sredina u kojima poslujemo, poboljšamo kvaliteta života u svakom mestu, kroz dostupnost zdravih, domaćih, lokalnih proizvoda, iza kojih stoje jedinstveno poreklo, tradicija, kvalitet i receptura. Želimo da našim potrošačima, učinimo ovakve proizvode dostupnim, a proizvođačima, odnosno našim budućim partnerima olakšamo plasman i uslove poslovanja.

Važan deo PerSu kulture jesu zajedništvo, međusobna briga i poverenje, što upravo i želimo da istaknemo učešćem na ovom sajmu. Smatramo da je on od izuzetne važnosti za našu zajednicu, jer kao sve masovnija manifestacija omogućava direktan poslovni kontakt mnogim privrednicima, kako malim preduzećima, tako i srednjim i velikim, da se međusobno povežu, da unaprede svoje poslovanje novim znanjem I iskustvom I time doprinesu sveukupnom razvoju zajednice.