SuPer kutak za dečiji trenutak

Manifestacija pod nazivom “Kutak za dečiji trenutak” održana je u nedelju, 16. Juna, u dvorištu Kaštela Ečka, pod pokroviteljstvom PerSu marketa. Animatori i deca iz zrenjaninskih osnovnih škola ugostili su decu iz Dečijeg sela iz Sremske Kamenice. Iako je u nedelju temperatura bila dosta iznad trideset stepeni, to nije sprečilo desetine osnovaca, da se okupe i plešu, igraju se i druže sa mališanima iz Dečijeg sela.

Zanimljive kreativne i edukativne radionice poput prve pomoći, plesa i radionice za pravljenje medenjaka, pecanja i sviranja na cimbalu, bile su samo deo programa ovog super dečijeg kutka. Ipak, jedan gest na manifestaciji se posebno izdvojio. Naime, jedna humana devojčica je tog dana proslavila svoj deveti rođendan i donirala sve poklone gostima iz Dečjeg sela

PerSu marketi su bili jedni od prijatelja ove društveno odgovorne manifestacije. Na taj način smo još jednom pokazali kako zajedeno sa malo truda možemo mnogo da učinimo za ljude iz naših zajednica i da podsetimo sve oko sebe da Dobro ide u krug!”.