![Brusketi sa poširanim jajetom](https://persu.rs/wp-content/uploads/2021/01/Brusketi-sa-posiranim-jajetom-img-scaled.jpg)
Brusketi sa poširanim jajetom
![](https://persu.rs/wp-content/uploads/2023/03/chef-hat.png)
Lako
![](https://persu.rs/wp-content/uploads/2023/03/Clock-Icon@1X.png)
30 minutes minutes
![](https://persu.rs/wp-content/uploads/2023/03/star-3.png)
Sastojci
- 1 glavica ljubičastog luka
- 1 čeri paradajz
- maslinovo ulje
- biber
- so
- sveža ljuta paprika
- maslac
- beli luk
- sirće
- sveža jaja
- tucana paprika
- tost hleb
- Iseckajte ljubičasti luk, paradajz i svežu ljutu papriku, stavite začine i maslinovo ulje i ostavite da odstoji. Tost hleb premažite sa omekšalim maslacem i ispržite na umerenoj temperaturi sa jedne i druge strane. Nakon toga belim lukom pređite preko svakog parčeta sa obe strane.
- Jaja ubacite u prokuvalu vodu sa malo sirćeta tako što ćete kašikom zavrteti blago vodu i ubaciti jaje na 5-6 minuta. Postavite povrće na hleb i preko njega stavite jaje.
![](https://persu.rs/wp-content/uploads/2023/03/Separator@1X.png)
Tagovi brusketi, poširano jaje, večera
Pogledajte i…