Počinje velika humanitarna akcija PerSu marketa “Topli dinar”

Kupovina ogreva za 125 porodica

 

Zrenjanin, 30. septembarVelika humanitarna akcija PerSu marketa, „Topli dinar“, počinje 1. oktobra i traje do 31. oktobra. Od svakog računa ostvarenog u PerSu marketima u ovom periodu, biće izdvojen po jedan dinar kako bi se od sakupljenog novca, kupio ogrev za 125 porodica kojima je pomoć potrebna.

Humanitarnu akciju „Topli dinar“ organizujemo osmu godinu zaredom. Do sada smo, zajedno sa svojim sugrađanima, ugrejali 700 komšijskih domova. Ove godine, za razliku od prethodnih, 125 porodica će biti zbrinuto na ovakav način. Broj porodica je povećan jer ove godine slavimo 25 rođendan, ali i zbog globalne pandemije koja je dodatno otežala situaciju i sada više nego ikada želimo da se nađemo onima kojima je pomoć najpotrebnija. Taj broj može biti veći, ukoliko se više sugrađana odazove našem pozivu i da svoj doprinos. Što se više računa ostvari u PerSu marketima tokom oktobra meseca, više porodica iz našeg komšiluka će biti obezbeđeno ogrevom za celu zimu.

Cilj akcije je da se pomogne najugroženijim građanima, kroz direktnu i transparentnu pomoć i ujedno pomogne i dodatno doprinese zajednici. Ogrev će biti nabavljen odmah nakon završetka akcije i prikupljanja sredstava, a uručenje je planirano u prvoj nedelji novembra kako bi porodice spremno dočekale predstojeću zimu.