Otvoren novi PerSu market u Feketiću

U četvrtak 29. septembra od 9h, otvoren je novi PerSu market u Feketiću na adresi Maršala Tita 28.

Novi market u prostoru od oko 225 m2 nudi vrhunsko iskustvo i garantuje lakoću kupovine. U prostranom i veoma preglednom prostoru, kupcima će svakodnevno biti dostupno preko 3.500 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih. Posebno je uređena sekcija usluge, pa je tako komšijama u Feketiću na raspolaganju bogata ponuda gotovih jela, besplatno pečenje mesa i pekarskih proizvoda, ali i obrok salate za one u žurbi.

Naši prodajni objekti su mesto gde se naše komšije snabdevaju svim neophodnim namirnicama za život. Zato je važno da taj prostor bude prijatan i inspiritivan. Kao i uvek, kada otvaramo vrata našeg novog marketa, spremili smo mnogo iznenađenja. Najvernije komšije na dan otvaranja obradovali smo sa 100 poklon paketa, 100 poklon cegera, ali i greb greb karticama uz mogućnost ostvaranje popusta do 50%.

Odlazak u nabavku je uvek više od kupovine. Marketi su važna tačka u jednoj lokalnoj zajednici. Oni su karika koja povezuje ljude i vraća iskreni komšijski duh. Uz inovativno arhitektonsko rešenje i toplu dobrodošlicu PerSu osoblja, komšije u Feketiću će od sada uživati u svakodnevnoj kupovini.