Naš market u Beogradu radi u ritmu grada

Veliko otvaranje našeg prvog PerSu marketa u Beogradu proteklo je u znaku upoznavanja sa našim novim komšijama. Naša beogradska adresa je u Lominoj 4.

Kako je objekat nadomak čuvene zelene pijace Zeleni venac, važne okretnice gradskih linija i glavne autobuske stanice, oko njega život svakodnevno teče u velikoj žurbi. Odlučno pratimo taj velegradski  ritam od prvog dana kada su naše kolege uslužile čak 500 potrošača. Deo našeg tima koji je tog dana bio u Beogradu naročito je obradovala reakcija novih komšija na gostoprimstvo koje smo im ukazali dolaskom u objekat.

Sve trudnice i mališane čekala je sveža voćka, a svaki pedeseti kupac bio je oslobođen plaćanja svog računa te je cela njegova kupovina biti gratis, što je svakako bilo posebno iznenađenje. Potrošači su imali prilike da dobiju i popularne greb greb kartice iza kojih su se krili dodatni pokloni. Uz čak 100 poklon paketa i 100 poklon cegera, kao i super akciju za 18 top proizvoda, prvi radni dan u PerSu objektu je obeležilo puno radosti i veselja.

Zbližavanje i upoznavanje sa našim kupcima u svim našim objektima dolazi kroz otvorenost i ljubaznost našeg osoblja i verujemo da ćemo i u našem objektu u Lominoj uspostaviti upravo taj odnos poverenja i bliskosti, te da će on zaista postati deo svakodnevnice naših komšija i mesto u kome će se uvek osećati dobrodošlo i sigurno.

Beogradski market prostire se na čak 193 m2 i kao i odiše prostranošću i udobnošću, a svojim potrošačima svakodnevno nudi preko 3.500 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih.

Kada ste u našem glavnom gradu, obavezno posetite PerSu market. Vidimo se 😊