PerSu marketi podržali dečiju uskršnju radionicu

Povodom velikog pravoslavnog praznika Uskrsa, u Etno selu Tiganjica, u restoranu Trofej, održana je dečija kreativna radionica. Restoran Tiganjica je sa PerSu marketima, kao partnerskom organizacijom, u čast ovog velikog praznika organizovao višečasovnu manifestaciju i u okviru nje niz aktivnosti u kojima su učestvovala deca i njihovi roditelji.

Radionica je okupila veliki broj mališana koji su zajedno farbali uskršnja jaja, pravili venčiće od svežeg cveća i crtali uskršnje zeke. Pored ovih aktivnosti, klinci su imali prilike da jašu ponije, čemu su se naročito obradovali, kao i da se zaslade jedinstvenim palačinkama iz restorana Trofej.

Naša kompanija neguje porodične vrednosti i promoviše ideju da roditelji i deca provode kvalitetno zajedničko vreme u kreativnoj igri. Zato smo i deo ove manifestacije, a naši PerSu paketi su i ovog puta iznedirili osmehe mališana.

PerSu marketi sa Etno selom Tiganjica i restoranom Trofej, sarađuju već dugi niz godina kroz veliki broj aktivnosti, a tradicionalna Vašarica je u pripremi i svi joj se radujemo, naročito najmlađi!