Nedelja kulture u Zrenjaninu – PerSu marketi podržavaju manifestaciju

Grad Zrenjanin prve dane leta 2021. posvećuje kulturi, organizacijom manifestcije „Nedelja kulture“. Manifestacija se svečano otvara 25. juna simfonijskom bajkom Sergeja Prokofjeva „Peća i vuk“ u izvođenju Zrenjaninskog kamernog orkestara, a simbolično se zatvara istom simfonijom 3. jula u izvođenju Zrenjaninske filharmonije.

S obzirom da su sa početkom pandemije u martu 2019. sve aktivnosti iz sfere kulture minimalizovane, ovaj događaj je pravi način da se okupe sve gradske ustanove kulture, a u njenu organizaciju uključe svi oni koji i te kako vrednuju doprinus kulture u razvoju jedne zajednice. Naša kompanija je podrškom ovom projektu još jednom pokazala da su PerSu marketi prijatelji kulture.

Zrenjaninci i svi njihovi gosti uživaće u bogatom i inspirativnom programu koju za njih pripremaju Narodni muzej, Savremena galerije, Kulturni centar Zrenjanin, čiji rad kompanija PerSu marketi podržava još od 2018. godine, GNB „Žarko Zrenjanin“, Istorijski arhiv,  Zrenjaninski kamerni orkestar, Zrenjaninska filharmonija i drugi. Ljubitelje rock and roll scene očekuje izvanredna izložba fotografija Brajana Rašića.

Kroz kontinuiranu podršku ustanovama i projektima iz oblasti kulture, želimo da doprinesemo motivisanju mladih da se bave aktivnostima u ovoj sferi, a čitavu zajednicu inspirišemo da uživaju u programima koje njihovi sugrađani vredno razvijaju.