Otvoren prvi market u Zatici

151. po redu PerSu market, a prvi po redu u naseljenom mestu Zlatica, otvoren je u subotu, 27.07. u 9h.

Zlatica je malo naseljeno mesto sa svega 300 stanovnika, a udaljeno je od Zrenjanina 15km. Naselje ima uređenu infrastrukturu, dobre puteve, park i biciklističke staze. Međutim, ono što Zlaticu izdvaja od ostalih mesta jeste činjenica da u poslednje tri godine u njoj nije postojala nijedna prehrambena trgovina, pa su stanovnici prinuđeni da svoje kupovine obavljaju u okolnim mestima.

PerSu marketi, kao društveno i socijalno odgovorna kompanija, koja brine o zajednicama u kojima posluje, doneli su odluku da upravo u Zlatici izađu u susret svim kupcima i olakšaju im svakodnevni život. Na ovaj način, svih 300 meštana, moći će svakodnevno da priušte sebi sve potrebne namirnice, a da pri tom više ne troše dodatno vreme i gorivo.

“Želja nam je da pomognemo našu zajednicu, da se približimo svim potrošačima, da izgradimo atmosferu u kojoj pomažemo jedni drugima, jer dobro ide u krug. Ponosni smo na sve što je naše i želimo to da negujemo, da pružimo dobru uslugu ne samo u velikim gradovima, već i u najmanjim i najudaljenijim mestima, a da nam pri tome profit nije na prvom mestu. Svaki kupac nam je važan, svaka zajednica nam je važna, a smatramo da je ovo odličan način da to i pokažemo” poručuju iz PerSu marketa.

Novi market u Zlatici radiće svakog radnog dana i subotom od 07 do 20h, kao i nedeljom od 07 do 12h, a nalazi se na adresi Glavna bb.