PerSu dečji program na 34. Danima piva

Gimnazijska ulica u centru grada i ove godine će tradicionalno biti pretvorena u ulicu PerSu kišobrana. Ovog puta, program za decu odvijaće se tokom tri dana, od četvrtka 29.08. do subote 31.08.
U četvrtak, 29. avgusta, svi građani Zrenjanina će sa svojim najmlađima moći da uživaju u zanimljivom programu, predstavama kao što su „Ovde nešto nije u redu“ i „Tri praseta“, zatim različitim radionicama, ali i u Karaoke žurci. Nakon toga, u petak 30. avgusta, sve mališane očekuju nove predstave, animatori, klovnovi i zabavljači, a moći će i da se upoznaju sa tehnikama popularne kapoere.
Najveće iznenađenje spremno je za subotu, 31.08. gde će svi ljubitelji fudbala biti u prilici da se druže i provedu sportski dan sa poznatim jutjuberom Đotom.
Svi sadržaji su besplatni i namenjeni različitim uzrastima.
Ovo je još jedan poklon trgovinskog lanca PerSu marketi svima koji posete manifestaciju Dani piva u potraza za dobrim kulturnim sadržajem.
Pored PerSu dečje ulice, bogat program pripremljen je i u Plankovom parku kod Kulturnog centra, pod nazivom Zabavilište u parkiću plankiću, gde će svakog dana, počevši od utorka 27.08. pa sve do nedelje 01.09. tokom celog dana mališani moći da učestvuju u raznim sportskim i edukativnim radionicama.