Osmeh iza vizira – najveća nagrada za našu donaciju covid ambulanti u Subotici

Rukovodstvo kompanije PerSu je odobrilo sredstva za nabavku paketa proizvoda koji će biti uručeni covid ambulanti u Subotici. Na ovaj način naša kompanija želi da pruži podršku iscprljenim lekarima i medicinskim radnicima u borbi protiv korona virusa, te da im iskažemo i veliku zahvalnost za posvećenost koju su svakodnevno demonstrirali u godini koja je za nama. 

Covid ambulanta u Subotici, kao i sve druge širom Srbije, mesecima unazad radi bez pauze, a zaposleni u njoj se, iako vidno umorni i iscrpljeni, ne predaju ni časka. Kako borba sa virusom i dalje traje, jako je važno da upravo oni, koji su u prvim redovima ove istorijske borbe, imaju dovoljno osveženja i sredstava za ličnu higijenu.

Veoma je važno da naši sugrađani, lekari i medicinsko osoblje, koji rade u covid ambulanti u Subotici znaju i osete da imaju podršku lokalne zajednice. Ovo je naš način da im iskažemo zahvalnost, ali i da možda inspirišemo druge da to urade. Naša donacija sadrži sve ono što će kratki predah tokom iscrpljujuće radne smene učiniti ugodnijim i nadamo se da će izmamiti osmeh iza vizira. To bi bila za nas velika nagrada. Kafa, sokovi, čajevi, slatke i slane grickalice, kao i sredstva za ličnu higijenu, biće na raspologanju zaposlenima u ovoj ambulanti.

Kompanija PerSu, godinama unazad svakodnevno osluškuje potrebe zajednica u kojima posluje. Projekti podrške porodicama slabijeg materijalnog stanja, ulaganje u sport i kulturu, su već prepoznatljivi projekti, a na podršku u borbi protiv virusa covid, rukovodstvo naše kompanije gleda kao na obavezu. Ovo nije prvi projekat koji u vezi sa borbom protiv ovog virusa. Već smo kreirali i sproveli niz aktivnosti koje su imale za cilj da stimulišu građane da se pridržavaju preporučenih mera i time aktivno doprinesu u ovoj borbi.