Otvaranje prvog premium PerSu objekta

PerSu marketi sa zadovoljstvom najavljuju otvaranje svog prvog premium maloprodajnog objekta i to na teritoriji Beograda.

U pitanju je moderno uređen, premium market u koga je utkana duša Vojvodine. Objekat se prostire na više od 350 m2 i sadržaće bogatu ponudu od preko 5.000 artikala, domaćih i stranih brendova. 

Osim prema izgledu, PerSu market se od ostalih svojih objekata ističe i posebnim nazivom – Vojvođanka, a izdvajaće se i po specijalnoj ponudi vojvođanskih proizvoda.

Beogradske komšije iz poslovno-stambenog kompleksa Novi Dorćol svakodnevno će biti u prilici da biraju domaća gotova jela i salate, uz svež pečen hleb i pecivo kao iz bakine rerne. Sveže meso, proverenog kvaliteta, pravo sa salaša PerSu komšija će besplatno peći po njihovoj meri. A za sve koji žure na raspolaganju će biti dostupna i kafa za poneti.

Za one koji vode računa o ishrani, tu je kutak zdrave hrane, ali i uvek sveže voće i povrće sa PerSu pijace. Ljubitelji uparivanja hrane i pića na raspolaganju će imati raskošnu ponudu delikatesnih i mlečnih proizvoda kao i dobru selekciju vina.

Mislili smo na sve, kako bi naše buduće komšije bile bezbrižne i uživale u svakodnevnoj kupovini. Naše beogradske kolege su kao i svi naši zaposleni, divni, nasmejani, ljubazni i jedva čekaju da požele dobrodošlicu svim našim novim posetiocima.

Vidimo se 23. decembra od 9 časova ujutru na adresi Venizelosova 29. Čekaju vas brojna super iznenađanja.

Dobro nam došli u Vojvođanku!